Living Lounge Hostel

1-2

Living Lounge is een nieuw Artistiek Hostel in Lissabon. Alle kamers en slaapzalen in het hostel zijn een uniek kunstwerk, ze zijn individueel ontworpen door lokale kunstenaars die met verschillende onderdelen de rijke cultuur van Lissabon weerspiegelen. Iedere kamer is anders, maar ze zijn allemaal gemaakt met het concept dat de gasten in stijl en comfort en veiligheid kunnen verblijven.

De hostel beschikt over een luxe en ruime woonkamer, een de perfecte plek om van een ​​drankje te genieten, naar muziek te luisteren en mensen te ontmoeten uit de hele wereld. Boven is er een rustige binnentuin kamer, dit is een heerlijke plek om een ​​boek te lezen en te ontspannen. Er is gratis Wifi internet.

Living Lounge is gelegen in het hart van het toeristische centrum van Lissabon, op de grens tussen de chique wijk Chiado en de historische Baixa. Het Baixa-Chiado metrostation is  aan de overkant van de straat, met een snelle treinverbinding is het strand ook snel te bereiken!De prijzen variëren van 20 euro voor de slaapzaal en 30 euro voor een privékamer per persoon per nacht.

Living Lounge Hostel

Share