Spa Zuiver

spa-zuiver-amsterdam

Midden in het Amsterdamse Bos vind je Spa Zuiver. Wanneer je binnenkomt, ervaar je vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte. En dat is precies de bedoeling! Zuiver is een verademing. Een moderne en exclusieve spa met ruimte in overvloed. Bij Zuiver kun je onthaasten, uitrusten en je lekker laten verwennen. Het is daar hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe. Ervaar hetzelf  Zuiver is hemels genieten. Een bezoek aan Zuiver is een welkome verfrissing voor het lichaam en geest. Kom tot rust in de traditionele finse sauna’s, of liever ontspannen in de hottub of de whirlpool. Je kunt ook de unieke hamman bezoeken. Zuiver is een spa met internationale allure, de faciliteiten zijn er eindeloos! De omgeving is sereen, fris, en heel modern. Laat je onderdompelen in luxe en genot. Dit is wellness op z’n best! De buitentuin en spa zijn opgezet met het oog op rust en ruimte, geniet ook van de natuur.

Spa-Zuiver-SpaOnline.com-winactie

Een lunch, diner of gewoon een drankje aan de bar. Op culinair gebied kan je ook helemaal genieten. Alle producten zijn vers en met culinaire passie bereid. Geniet van de verfrissende smaken, bijvoorbeeld uit de franse keuken. En dat alles in een stijlvolle ambiance van het restaurant, terras of in de wellness bar. Al zin in een lekkere smoothie of smakelijk finger food?

Wanneer je voor een paar dagen wil relaxen, kun je een hotelkamer boeken. Net als de spa ziet het hotel er fris en modern uit. Er zijn kamers en suites in het Zuiver hotel. Alle kamers zijn voorzien van een regen douche. 

 Je kunt Zuiver vinden, wanneer je na de rotonde bij de bosbaan van het Amsterdamse Bos direct rechts afslaat. Daarna rechtdoor rijden en  dan zie je Zuiver al liggen! 

SPA ZUIVER

Share