Surfersparadise Timboektoe

1-2

Golfsurfers opgelet, Timboektoe is een surfers paradise aan de Nederlandse kust! Deze GOLFSURFSPOT is bijna uniek. Timboektoe ligt verborgen op het noorder strand bij Wijk aan Zee. Een strand paradijs, aan de ene kant begrensd door het Noordzee kanaal en aan de andere kant door strand en zee.

Je kunt hier golfsurf boards huren, surf lessen volgen en je kunt bij de Hot Zone het hele jaar je surfboard stallen. Er is een surf vereniging Hui Nalu, die verzorgd er lokale surf wedstrijden. Hier wordt ook veel gedaan aan BLO KARTEN, dit is een soort kar waar je op kan zitten met een zeil erop! Het brede strand  is ideaal om op te blo karten. Verder kun je natuurlijk ook , KITESURFEN, VLIEGEREN, en aan SURFBOARDROWING doen. SURFBOARD ROWING is overgewaaid uit Australië. Het doel is om met vier roeiers en een stuurman door de branding te roeien. Wanneer er geen wind is en er geen golven zijn kan je altijd SKATEN op de skate ramp bij Timboektoe.

images-50

Bij Timboektoe kun je heerlijk eten, de pannen van de koks zijn gevuld met Surinaamse soepen en malse Marokkaanse lams gerechten, maar Timboektoe staat ook gewoon bekend om de overheerlijk mosselen met friet en lekker lunchen kan daar natuurlijk ook.

Tijdens de winter is Timboektoe ook geopend! De keuken is dan elke zaterdag en zondag geopend,  heerlijk iets drinken bij het haardvuur kan natuurlijk ook.Bij Timboektoe komen ook regelmatig gerenommeerde muzikanten, singer-songwriters of rappers optreden. Een echte aanrader voor de sportieve mens. Aloha !

 Timboektoe

Share