Sweet Retreat

ocean_villa__w_retreat_and_spa__maldives

Dit Retreat heeft de juiste ingrediënten voor een perfecte winter escape, gelegen op een Caribisch eilandje, voorzien van alle luxe én ingericht door Patricia Urquiola.

Op het relatief onontdekte eiland Vieques, aan de kust van Puerto Rico, bevindt zich  W Retreat & Spa. De Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola gaf het een verrassend interieur, met de sfeer van de paradijselijke locatie.

W-Retreat-and-Spa-Vieques-Island-Hotel-Interior-4

Urquiola lijkt precies te weten wat de veeleisende hotelgast wil. Ze richtte het Retreat in met luxe en comfortabele meubels, maar gaf het met uitgesproken kleuren en organische vormen ook een flinke dosis vrolijkheid mee.

images-55

Prachtig is de receptie van oud hout, afkomstig van het eiland zelf. En ook de uitvergrote landkaart valt op. De  kamers hebben eigen terrassen en balkons, er zijn privéstranden en strandhutjes, een uitgebreide spa en rustgevende tuinen. Er is een fitness center dat altijd open is, verder zijn er tennisbanen en voor wie het niet kan laten is er een business center met wifi. Natuurlijk is er een bar met de Carabische cocktails en de beroemde Vintage rum, en een wijnkelder met wijn uit America, Zuid Amerika en Frankrijk.

W Retreat & Spa

Share