Very Nice

images-51

Nice is een stad aan de Franse Côte d’Azur.  De boulevard van Nice, de Promenade des Anglais bruist van het goede leven. Een verblijf en het nachtleven in de badplaats is absoluut niet goedkoop. Maar de zandstranden, de prachtige tuinen en de mooie mensen maken veel goed. Natuurlijk kun je ook goed shoppen in Nice. De meeste winkels zijn in en rondom het centrum te vinden.

De belangrijkste straten en pleinen die je absoluut niet mag missen zijn, Avenue de Jean-Medicin. Hier vind je alle grote winkelketens en het warenhuis Nice Etoile, een walhalla voor fashionista’s. Rue de Liberté  is de  straat met alle dure merken, zoals Chanel. Bij Place Magenta  vind je allerlei designers. Avenue de Verdun  staat bekend om de vele kleding, juwelen en andere luxe artikelen. Bij het oude plein Cours Saleya is iedere dag een bloemen en fruit markt. En tenslotte Rue de Paradis hier zitten veel bekende couturiers. Bij de haven kun je heerlijk bootjes kijken en mooie Brocante kopen bij Les Puces de Nice, hier vind je ook veel antiekwinkeltjes.

images-52

Een mooi strand voor mooie mensen is Castel Plage, hier kun je lekker decadent op het strand liggen onder het genot van een (veel te duur) cocktail. Plage Beau Rivage is ook een mooi strand met strandbedden. Kortom er is van alles te doen en te kijken in Very Nice!

Share