Restaurant de Kas

VOORJAAR SPECIALS BIJ RESTAURANT DE KAS

Een keuken omringd door vruchtbare grond waar groente en fruit welig tieren. Waar het daglicht aan alle kanten naar binnenvalt, dat is bij Restaurant de Kas. Restaurant de Kas is gelegen in het Park Frankendael te Amsterdam. In de Kas is het een oase van rust. De Kas is ingericht door interieurontwerper Piet Boon.

Bij de Kas zijn ze overtuigd dat eten het beste smaakt wanneer het bereid is met superverse ingredi├źnten, geteeld en geoogst met respect voor de natuur. Ze beschikken namelijk over eigen kweekkassen en een tuin. Daar kweken ze mediterrane groenten, kruiden en eetbare bloemen. In de zomer wordt de lunch buiten geserveerd op het terras van de kruidentuin. Op mooie zomeravonden wordt ook het aperatief buiten genuttigd.

 Dit voorjaar heeft de Kas twee voorjaar specials gepland. Op 2e Paasdag is de Kas geopend voor een Paaslunch en een Paasdiner, en op moederdag zijn ze speciaal geopend voor een bloemenlunch en diner. Er wordt dan een menu met de eerste eetbare bloemen van het seizoen geserveerd. Wel even van te voren reserveren! Voor info zie Restaurant de Kas.

Share