Made in Tokyo

 image

TOKYOBIKE is een kleine en onafhankelijke fietsenfabrikant. Gestart in 2002 in een rustige suburb van Tokyo genaamd Yanaka. De naam is geïnspireerd op het design van de fietsen. Zoals een mountainbike bedoeld is voor het rijden in de bergen, is de tokyobike ontwikkelt voor de stad Tokyo.

Kleine wielen en een compact stalen frame zorgen voor een lichte en wendbare fiets. Het plezier van het relaxed per fiets ontdekken van je eigen stad. Genieten dus, meer ‘slow’ dan ‘fast’. Immers, de reis er naar toe is belangrijker dan de uiteindelijke bestemming. Een stijl van leven die inmiddels is terug te vinden in tokyobike winkels in steden als Sydney, Melbourne en Singapore. En sinds begin 2012 ook in Europa, in London en Berlijn.

Een tokyobike is een simpele, lichte en compacte stadsfiets met een focus op comfort in plaats van snelheid. Leverbaar in veel mooie en hippe kleuren, van puur wit tot rauw mat zwart, en alles daar tussen in. De compacte sturen geven een groot gevoel van controle. Het frame is van sterk Chroom-Molybdeen staal in plaats van het kwetsbaardere aluminium. Dit maakt het frame sterker en flexibeler. Het profiel van banden om de compacte de 650 mm wielen is fijner dan gebruikelijk, resulterend in een zachte afrol.

tokyobike is leverbaar in 4 varianten.

TOKYOBIKE

Share