Crumpled Citymaps

kreukel-stadskaart-3De Crumpled City Map is de meest unieke stadskaart ooit. Op vakantie is het vaak lastig om op elke straathoek een grote, papieren kaart uit te vouwen én weer terug te vouwen in de originele staat. Dat kost veel tijd, wekt irritatie op en ziet er toch wat knullig uit. De Crumpled Map maakt korte metten met het suffe imago van zo’n saaie stadskaart. De kaart is gemaakt van zacht kunststof en het maakt niet uit hoe deze kaart gevouwen wordt, verkreukelen, opproppen en verfrommelen werkt zelfs beter! Deze kaart vergaat niet want is waterdicht en scheurproof. 

kreukel-stadskaart-4

Op de kaart staat het centrum van de stad, met alle belangrijke bezienswaardigheden in een index en tien ‘Soulsights’ dit zijn bijzondere plekken in de stad, uitgekozen door de makers van de  kaart.

Verkrijgbaar voor de volgende Cities; Amsterdam, Barcelona, Berlin, Brussels, Cape Town, Chicago, Cologne, Copenhagen, Edinburgh, Florence, Hamburg, Helsinki, Hong Kong, Krakow, Lisbon, London, Madrid, Mallorca, Melbourne, Milan, Moscow, Munich, New York, New Zealand (Auckland, Wellington, Queenstown), Oslo, Paris, Porto, Rome, San Francisco, Stockholm, St. Petersburg, Sydney, Taipei, Tokyo, Toronto, Tricity (Gdansk, Gdynia, Sopot), Venice, Vienna, Warsaw en Zurich.

Crumpled City Maps

Share