WWOO’s Biutiful

WWOO-buitenkeuken-ontwerp-van-Piet-Jan-van-den-Kommer-met-accessoires.1358001441-van-Interior

WWOO is een nieuw merk voor een nieuw type buitenkeuken, gemaakt van een betonnen schutting aangevuld met speciaal ontwikkelde elementen & accessoires. De basis van de WWOO bestaat uit vijf palen met daartussen geschoven twaalf wandstukken, acht losse aanrechtbladen en vier planken. Bij deze basisuitvoering wordt een Big Green Egg- of Weber barbecue, een uitneembare RVS vuurbak en RVS wasbak met kraan geleverd.

Omdat de WWOO uit losse onderdelen bestaat, kan de gebruiker naar eigen wens het basismodel samenstellen en onbeperkt uitbreiden. Niet alleen in lengte, maar ook met bijvoorbeeld extra’s zoals een buitendouche. In tegenstelling tot veel buitenkeukens die vaak veel onderhoud vergen en kostbaar zijn, is de WWOO onderhoudsvrij en betaalbaar.

WWOO-Betonnen-buitenkeuken-ontworpen-door-Piet-Jan-van-den-Kommer-met.1361877073-van-Interior

Speciaal voor WWOO bestaat er een lijn exclusieve producten die in stijl en functionaliteit helemaal passen bij een buitenkeuken. Het assortiment bestaat uit handige en mooie accessoires zoals een Big Green Egg BBQ, wasbak, vuurplek, houten opbergkistjes en gietijzeren kookpot met ketelhaak etc. Een aantal van deze producten zijn exclusief voor WWOO ontworpen en ook alleen bij WWOO verkrijgbaar!

WWOO

Share