Stylish Stockholm

images-63 In Stockholm heb je overal gezellige winkelstraatjes, strak design en heerlijke visrestaurants. Een hip en trendy hotel is het Story Hotel. Het interieur van dit hotel is een mix tussen design en chique. Alle kamers beschikken over unieke meubels, stoffen, illustraties en badkamersanitair. Iedere kamer verteld zijn eigen story d.m.v. illustraties aan de muren en unieke inrichting.

 Het Story Hotel ligt om de hoek van het winkelgebied van Stockholm, evenals de uitgaanswijk Stureplan. Story ligt op 100 meter van het metrostation Östermalmstorg. De design kamers beschikken over een grote lcd-tv, een koelkast en gratis WiFi.De badkamer is voorzien van een regendouche en verwarmde vloeren. Apple Macs staan in de Lobby, om je mail etc. te checken.

bild-4_58681274Het restaurant de Story Kitchen is een populaire eetgelegenheid, zowel bij de gasten als bij de lokale bevolking. Het interieur is geïnspireerd op de Parijse salons en jazzclubs.  Dit hotel is een echte aanrader voor jonge hippe mensen, maar ook zakenreizigers die van hip en design houden.

Story Hotel

Share