Summertime in Paris

Parijs

Parijs bezoeken in de zomer heeft vele voordelen want veel Parijzenaars gaan zelf ook met vakantie, waardoor het minder druk is in Parijs! Heerlijk wandelen langs de oever van de Seine, of fietsen huren en Parijs verkennen per fiets, of lekker relaxen in een van de mooie parken. Parijs is een stad met vele mogelijkheden, wanneer je een paar dagen Parijs bezoekt is het  leuk om de mooie gebouwen te bezoeken, maar ook een dag  te shoppen in de hippe wijk Le Marais, deze wijk is gelegen bij het place des Vosges. Hier bevinden zich hele bijzondere winkels, leuke restaurants met terrassen en vele pittoreske pleintjes. Het leven is hier relaxed, minder gehaast!

images-13

MAMA SHELTER is een fantastisch hotel om te verblijven, dit hotel is gelegen in de wijk bij Porte de Bagnolet, vlakbij de bekende grote begraafplaats Pere la Chaise. Het hotel heeft een eigen parkeergarage met een directe entree naar de receptie. Je hoeft dus niet over straat te lopen met je bagage! Mama shelter is een heel hip en trendy hotel. Iedere kamer heeft een Imac aan de muur hangen, waarmee je kunt internetten, tv kijken en films bekijken. Er is een restaurant, een pizzeria, een bar, en diverse lounge ruimten om te ontspannen. Vanaf 79 euro per nacht, een echte aanrader! 

MAMA SHELTER

IMG-2319-shops-home-picture-left

Home Autour du monde is een lifestyle store in de wijk Le Marais met woonmeubelen, kleding en schoenen van her merk Bensimon, woon accessoires, tassen, verzorgings produkten, boeken en nog veel meer.

HOME AUTOUR DU MONDE

merci_paris_1

Merci is ook een lifestyle store met kleding, tuinmeubelen, designmeubelen, woon accessoires, keukenspullen, tuin accessoires, boeken etc. Je kan er ook lunchen of gewoon even iets drinken. Deze store bevindt zich ook in de wijk Le Marais!

MERCI

laduree-macarons

Macarons van Ladurée, dit zijn de wereldberoemde macarons. In Parijs zijn diverse winkels van Laduree te vinden! Ze zien er altijd zoo lekker uit, bijna zonde om te eten.

LADURÉE

 

Share