Plenty Vegetables

Plenty-van-Yotam-Ottolenghi

Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, noten en paddestoelen.

Ottolenghis inspiratie is afkomstig van zijn mediterrane achtergrond en zijn enorme liefde voor ingrediënten. Hoewel hij zelf geen vegetarier is, maakt hij uiterst originele en vernieuwende vegetarische gerechten gebaseerd op uitgesproken smaken en spannende frisse combinaties. Het boek is ingedeeld in hoofdstukken als Bladgroente, Aubergine, Wortelgroenten, Pompoenfamilie en Peulvruchten en biedt een buitengewoon brede varieteit aan kleuren, smaken en texturen.

9781452101248_custom-58763c5f1a7327f3b77bdefb32764fa5dc9c3866-s6-c30

Het uitdagende zit in de ingrediënten die hij gebruikt  met verrassende smaakbelevingen. Het zijn geweldige recepten voor iedereen die van lekker eten houdt en die op een moderne, maar vooral smakelijke manier uiting wil geven aan het feit dat minder vlees eten gepast is in onze tijd!

Plenty

Share