Into the Wild!

9789023013389

Het wordt weer tijd om wild te eten, er is een nieuwe editie van Wild! Wild is het succesvolle boek over wild en wild eten.

Het accent ligt dit keer op wild voor alle seizoenen én het boek bevat nu ook recepten voor de lunch, zoals salades en soepen. Zowel traditionele als eigentijdse variaties met voornamelijk lokaal wild (groot, klein en waterwild), afkomstig van wild restaurants in de Achterhoek.

Dit keer ook veel aandacht voor sauzen, basis recepten, garnituren en bijgerechten. Veel extra informatie over soorten wild, lokale producten en bereidingswijzen. Nieuwe receptuur en fotografie in een sprankelende vormgeving met veel aandacht voor sfeer. Er staan recepten in beschreven met bijzondere combinaties van ingrediënten. Een voorbeeld van een beschreven recept, Hertenfilet met pompoenpuree met gebraiseerde sjalotjes en rodewijnjus. Een ander recept, Hertenbiefstuk met saus van pure chocolade en aceto balsamico.

Wild is geschreven door Joyce Huisman, het boek telt 206 pagina’s, heeft een zeer mooi met linnen gebonden hardcover en is uitgegeven door Terra in Oktober 2010.

Share